Information

Favicon - Hvid

Timepris 795,- inkl. moms.

Rudersdal Autohus er stolte af at være et certificeret CAC-værksted, der er din garanti for kvalitet. I tillæg til dette samarbejder vi med flere forskellige leverandører af både dæk og fælge, hvorfor du til hver en tid kan kontakte os for at få et tilbud på de bedste dæk og fælge, der passer til netop din bil. Vi tilbyder Pava-undervognsbehandling til konkurrencedygtige priser og så er vi medlem af Dansk Bilbrancheråd, der er med til at højne og sikre professionalismen inden for vores fag.

Vi hjælper dig gerne gratis og uforpligtende med en bilinspektion, hvis du oplever uforklarlige problemer med din bil. Herefter kan vi tilbyde en konkurrencedygtig pris på reparation og service.

350 DKK

Inkl. moms

Hjulskift

350 DKK

Inkl. moms

Opbevaring af hjul

  • Sæsonopbevaring ½-årligt
Fra 175 DKK

Inkl. moms

Dækskift

  • Afbalancering
  • Hjul af og på
Fra 3590 DKK

Inkl. moms

Pava-Undervognsbehandling:

  • Hjul af og på

Tag kontakt til os for et uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at ringe til eller besøge os for et tilbud til netop din bil. Vi har et stort repertoire og mangeårig erfaring, hvilket gør, at vi kan udføre service og reparation inden for alle bilmærker – med speciale i Audi, VW og Mercedes.

Vi samarbejder med et bredt spektrum af professionelle partnere inden for bilbranchen, som er din garanti for kvalitetsløsninger – hver gang!