Om os

Favicon - Hvid

Mød teamet

Vi har siden etableringen i 2015 tilbudt vores kunder professionel service og reparation af alle biltyper – med speciale i Audi, VW og Mercedes. Rudersdal Autohus består af fire dedikerede medarbejdere, der hver især har mangeårig erfaring med og ekspertise inden for branchen.

Har du lyst til at være en del af vores team?

Hvis du mener du kan bidrage noget til vores team, så send os en mail, eller tryk på kontakt linket nedenfor, så lad os se om netop din profil er noget vi kan bruge her hos Rudersdal Autohus. Vi kan tilbyde en sjov hverdag, hvor ingen af dagene er ens. Med den størrelse virksomhed vi er, kan vi samtidig love at du hele tiden vil få udviklet dine kompetencer, da det ikke kun drejer sig om mekanisk arbejde, men at vi hjælper hinanden med at løfte opgaverne, om det er at svare på telefonen, eller bestille varer, eller er det bare at hente frokost til holdet, vi er der for at hjælpe hinanden, for at højne standarden, da vi vil være Rudersdals foretrukne værksted! Så sidder du med en ide om at ovenstående kunne være noget for dig, og du godt kunne tænke dig at høre noget mere .    Så tøv ikke med at sende os en mail.

Mød Christoffer

Christoffer

Christoffer er vores værkfører og meget erfarne mekaniker. Han er 43 år og far til en søn på 17 år, der er gået i fars fodspor, og en datter på 12 år. Han bor i Hedehusene med sin kæreste Gitte. I fritiden nyder de at rejse, især sydpå. ️ 

Christoffer har lavet biler i 27 år – faktisk hovedsageligt Mercedes. Han har været hos os ca. 1,5 år. Det bedste ved jobbet er ifølge Christoffer at arbejde med de mange forskellige biler. Derudover sætter han en stor ære i at løse bilens problemer og skabe høj kundetilfredshed.

Bonus-info 


Christoffer har restaureret H.K.H. Kronprinsesse Marys fødselsdagsgave fra hendes mand H.K.H. Kronpris Frederik – en Mercedes-Benz SL 380 Roadster.

Mød Paul

paul

Paul er en af vores dygtige mekaniker og har været hos os det sidste års tid. Han hedder faktisk Pawel Kozakiewicz, men vi har døbt ham Paul. 

Han er 31 år, bor med sin kæreste på 8. år og oprindelig fra Bialogard i Polen. Han er vild med dyr og køre gokart. Han har faktisk været med til flere gokart-stævner i bl.a. Sverige som pit mekaniker.

Paul er uddannet på Teknisk Skole i Koszalin i Polen. Han har 15 års mekanikererfaring med ansættelser flere steder i Tyskland med Mercedes, VW, Audi og Mazda, hvor han har stor erfaring med wankel-motorer.

Det bedste ved jobbet 
Arbejdsmæssigt elsker Paul udfordringer og forsøg med nye ting. I kender ham nok fra den Range Rover, der blev skilt i 2. 

Bonus-info 

I 2015 blev han bedt om hjælp til reparation af en Bentley Continental, som var ejet af en arabisk sheik i Irak.

Mød PEter

peter

Peter er en af vores mekanikere, som har været hos os i snart 2 år.

Han er 38 år, far til 2 + 2 bonus-børn og bor i Tikøb med sin kæreste. I sin fritid er han sammen med familien, styrketræner og rejser en del. 

Peter er udlært hos Auto-huset Hørsholm og har været mekaniker i 7 år – de seneste snart 2 års tid hos Rudersdal Autohus. 

Det bedste ved jobbet er ifølge Peter sammenholdet med dygtige kollegaer.

Mød MARC

Favicon

Marc er en af vores dygtige mekaniker, som vi lige har ansat.

Han er 28 år, bor i Hillerød. Når han har fri, bruger han det meste af tiden sammen med kæresten og familien, når han altså ikke skruer på sine egne projekter i fritiden. Marc er bare vild med biler.

Marc er uddannet mekaniker nu på 6. år og er udlært hos Kamp Automobiler i 2013. Marc har rodet med snart alle slags mærker og modeller, så han har ligesom os andre end bred erfaring, ikke kun i Mercedes & VAG, men i alle mærker.

Marc deler den samme ånd som os andre her hos Rudersdal Autohus, som er ønsket om stor kundetilfredhed og et godt teamwork, for at opnå dette.

Bonus-info 🚘
Marc har været med til at restaurere en Jaguar XK120 fra 1956, det må siges at gå ind under ALLE MÆRKER 💪🤩
En anden bonus info er at Marc, faktisk ikke kune spreder glæde hos Rudersdal Autohus, men også i det nordsjællandske, hvor han kører med Hjem IS bilen. Så husk at sig hej til ham hvis du møder ham 👻🚘